Bedrijf digitaliseren

Je bedrijf digitaliseren heeft meerdere voordelen. Allereerst verlopen de processen soepeler en efficiënter. Ook gaat de geleverde kwaliteit omhoog en ben je zo zeker dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Hierdoor kun je eerder inspelen op veranderingen of kansen en wordt doorgroeien een stuk eenvoudiger. TalkTech uit Nijmegen helpt je om jouw bedrijf efficiënt te digitaliseren en optimaal van de genoemde voordelen te profiteren.

Gratis adviesgesprek
Bespaar tijd en kosten
Voor startups en mkb`ers

Je bedrijf digitaliseren met hulp van een ervaren adviseur

Door je bedrijf te digitaliseren met hulp van ons adviesbureau uit Nijmegen behoren tijdverspilling en trage processen tot het verleden. In plaats daarvan lopen de verschillende disciplines in je bedrijf naadloos in elkaar over. Taken worden niet meer dubbel uitgevoerd en fouten worden met 85% verminderd. Je bespaart dus op handwerk en maakt bovendien administratieve taken een stuk eenvoudiger. Dat maakt processen digitaliseren zeker de moeite waard.

1

Assessment

Er wordt eerst in beeld gebracht wat de behoeften van jouw organisatie zijn en welke doelstellingen van belang zijn.

2

Inventarisatie

Vervolgens draaien we mee met de processen die de meeste tijd in beslag nemen. Zo worden de meest winstgevende optimalisaties in beeld gebracht. Hiervoor gebruiken we een roadmap met mijlpalen en manieren waarop deze mijlpalen behaald worden.

3

Optimalisatie

Vervolgens wordt deze roadmap geïmplementeerd en optimaliseren we het proces waar mogelijk nog verder.

Een simpel en bewezen proces voor bedrijfsdigitalisering

Wanneer we jouw bedrijf digitaliseren, werken we volgens een bewezen proces met drie stappen. Allereerst worden je wensen en doelen in kaart gebracht tijdens een gratis en vrijblijvend assessment. Vervolgens draaien we mee om inzicht te krijgen in de meest tijdrovende processen binnen je bedrijf. Uiteindelijk stellen we een roadmap op met de doelen en hoe deze behaald worden. De roadmap wordt vervolgens geïmplementeerd, waarna we enkele operationele testen uitvoeren om het proces te optimaliseren.

Maak een afspraak voor een eerste adviesgesprek

Wil je ons bedrijfsadvieskantoor inschakelen voor bedrijfsoptimalisatie of het digitaliseren van je bedrijf? Bel dan naar +31 6 4144 6331 of stuur een e-mail naar info@talktech.nl. Natuurlijk kun je ook direct online een afspraak maken. We denken graag met je mee over innovatieve oplossingen die zowel tijd als geld besparen.