Bedrijfsadvies voor het mkb

TalkTech verzorgt bedrijfsadvies voor het mkb in Nijmegen en omstreken. We helpen je om de ideale oplossing te vinden voor jouw bedrijf. Het gaat hierbij met name om technologie die vraag met oplossing verbindt. Je rekent onder andere op ons voor het digitaliseren en optimaliseren van processen binnen je bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat jij de ruimte hebt die nodig is om door te groeien.

Gratis adviesgesprek
Bespaar tijd en kosten
Voor startups en mkb`ers

Bedrijfsadvies voor het mkb in regio Nijmegen met een overzichtelijke roadmap

Als het gaat om bedrijfsadvies voor het mkb denkt TalkTech uit Nijmegen met name mee over oplossingen die zowel tijd als kosten besparen. Uiteraard moeten deze oplossingen ook goed bij je groeiende bedrijf passen. Om dit te realiseren, brengen we eerst je wensen en doelen helder in beeld. Vervolgens inventariseren we de meest tijdrovende processen om te beoordelen waar er ruimte is voor verbetering. We stellen een roadmap op met mijlpalen en de manieren waarop deze behaald zullen worden. Daarna volgt de implementatie en enkele operationele testen om de processen nog verder te optimaliseren.

1

Assessment

Er wordt eerst in beeld gebracht wat de behoeften van jouw organisatie zijn en welke doelstellingen van belang zijn.

2

Inventarisatie

Vervolgens draaien we mee met de processen die de meeste tijd in beslag nemen. Zo worden de meest winstgevende optimalisaties in beeld gebracht. Hiervoor gebruiken we een roadmap met mijlpalen en manieren waarop deze mijlpalen behaald worden.

3

Optimalisatie

Vervolgens wordt deze roadmap geïmplementeerd en optimaliseren we het proces waar mogelijk nog verder.

Verschillende soorten advies voor middelgrote en kleine bedrijven

Wat voor bedrijfsadvies voor het mkb heeft jouw bedrijf uit regio Nijmegen nodig? Je rekent onder andere op ons voor advies over:

Met ons advies bespaar je niet alleen tijd en geld doordat je effici├źnter gaat werken; de kwaliteit zal ook omhoog gaan, doordat er 85% minder fouten worden gemaakt.

Win advies in voor jouw mkb-bedrijf of start-up

Behoor je tot het mkb in Nijmegen en heb je bedrijfsadvies nodig? Neem dan contact met ons op en vraag een gratis en vrijblijvend eerste adviesgesprek aan. Je bereikt ons door te bellen naar +31 6 4144 6331 of door een e-mail te sturen naar info@talktech.nl. Je kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier of direct online een afspraak inplannen voor een adviesgesprek.