Bedrijfsadvieskantoor

Bedrijfsadvieskantoor TalkTech uit Nijmegen helpt start-ups en mkb’ers om meer uit hun bedrijfsprocessen te halen. Door deze processen te automatiseren, digitaliseren en optimaliseren, bespaar je zowel kosten als tijd. Ook zorgen we ervoor dat je processen voor meer flexibiliteit zorgen. Dit geeft je de ruimte die nodig is om door te groeien. Is je bedrijf al aan het groeien? Dan denken we mee over oplossingen die deze groei nog verder faciliteren.

Gratis adviesgesprek
Bespaar tijd en kosten
Voor startups en mkb`ers

Een bedrijfsadvieskantoor met een heldere werkwijze

Om ervoor te zorgen dat de processen optimaal ingericht zijn voor jouw bedrijf, hanteert ons bedrijfsadvieskantoor een overzichtelijk stappenplan. Allereerst brengen we jouw wensen met betrekking tot processen digitaliseren, automatiseren en optimaliseren in kaart. Vervolgens stellen we een roadmap met doelen op en manieren waarop deze mijlpalen behaald zullen worden. Uiteraard verzorgen we ook de implementatie. Daarnaast voert ons adviesbureau operationele testen uit om zeker te zijn dat de nieuwe processen in de praktijk ook echt voor kostenbesparing en tijdsbesparing zorgen.

1

Assessment

Er wordt eerst in beeld gebracht wat de behoeften van jouw organisatie zijn en welke doelstellingen van belang zijn.

2

Inventarisatie

Vervolgens draaien we mee met de processen die de meeste tijd in beslag nemen. Zo worden de meest winstgevende optimalisaties in beeld gebracht. Hiervoor gebruiken we een roadmap met mijlpalen en manieren waarop deze mijlpalen behaald worden.

3

Optimalisatie

Vervolgens wordt deze roadmap geïmplementeerd en optimaliseren we het proces waar mogelijk nog verder.

Plan een gratis adviesgesprek in

Wil je jouw bedrijf digitaliseren of is bedrijfsoptimalisatie nodig om je werkprocessen efficiënter te laten verlopen? Schakel dan de hulp van ons bedrijfsadvieskantoor uit Nijmegen in! Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend eerste adviesgesprek. Wil je eerst meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op met ons bedrijfsadvieskantoor door te bellen naar +31 6 4144 6331 of door een e-mail te sturen naar info@talktech.nl.