Bedrijfsoptimalisatie

Met bedrijfsoptimalisatie helpt TalkTech uit Nijmegen mkb’ers en start-ups om ervoor te zorgen dat hun processen soepel en efficiënt verlopen. Processen die verschillende disciplines doorlopen worden naadloos aan elkaar verbonden. Hierdoor voorkom je dubbele taken en is er minder tijdverspilling. Ook worden er 85% minder fouten gemaakt. Je bespaart dus op handwerk én personeel zonder dat dit ten koste gaat van efficiëntie en kwaliteit.

Gratis adviesgesprek
Bespaar tijd en kosten
Voor startups en mkb`ers

Bedrijfsoptimalisatie volgens een bewezen stappenplan

Wanneer we jouw processen optimaliseren, staan jouw wensen uiteraard centraal. Daarnaast richten we ons op kosten- en tijdsbesparing om jouw bedrijf de ruimte te geven die nodig is om door te groeien. Dit realiseren we aan de hand van een heldere werkwijze met de volgende stappen:

  • Assessment: het in kaart brengen van de behoeften en doelstellingen.
  • Inventariseren: meedraaien met de meest tijdrovende processen om een beeld van de huidige opzet te krijgen.
  • Optimaliseren: implementatie van de opgestelde plannen en operationele testen om het proces optimaal in te richten.

De bedrijfsoptimalisatie voor jouw bedrijf kan bestaan uit procesautomatisering, maar ook andere organisatorische veranderingen kunnen deel uitmaken van de roadmap.

1

Assessment

Er wordt eerst in beeld gebracht wat de behoeften van jouw organisatie zijn en welke doelstellingen van belang zijn.

2

Inventarisatie

Vervolgens draaien we mee met de processen die de meeste tijd in beslag nemen. Zo worden de meest winstgevende optimalisaties in beeld gebracht. Hiervoor gebruiken we een roadmap met mijlpalen en manieren waarop deze mijlpalen behaald worden.

3

Optimalisatie

Vervolgens wordt deze roadmap geïmplementeerd en optimaliseren we het proces waar mogelijk nog verder.

Maak gebruik van een gratis eerste adviesgesprek

Of je ons adviesbureau uit Nijmegen nu inschakelt voor bedrijfsoptimalisatie of het digitaliseren van je bedrijf – we werken altijd volgens een overzichtelijk stappenplan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Het eerste assessment is bovendien geheel gratis en vrijblijvend. Je weet dus precies hoe wij je kunnen ondersteunen voor je ergens aan vastzit. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 6 4144 6331, door een e-mail te sturen naar info@talktech.nl of door het contactformulier in te vullen.