Organisatorische veranderingen

Organisatorische veranderingen zijn nodig om een groeiend bedrijf flexibel te houden. Ook wanneer je bedrijf niet meer groeit, of juist krimpt, is het belangrijk om kritisch naar je bedrijfsprocessen te blijven kijken. Door de jaren heen kan een ‘slim’ proces uitgroeien tot een draak van een proces met vele overbodige handelingen. TalkTech uit Nijmegen helpt je organisatorische veranderingen door te voeren die deze processen efficiënt maken en houden.

Gratis adviesgesprek
Bespaar tijd en kosten
Voor startups en mkb`ers

Organisatorische veranderingen die bedrijfsbreed voor verbetering zorgen

Als het om organisatorische veranderingen gaat, is het uiteraard van belang dat deze wijzigingen zowel op team-niveau als organisatiebreed voor verbetering zorgen. Daarom stellen we van tevoren een roadmap op met doelen en hoe we deze willen bereiken. Daarbij wordt met elke afdeling rekening gehouden. Daarnaast voert ons adviesbureau uit Nijmegen na de implementatie diverse operationele testen uit om ervoor te zorgen dat elke stap in het proces efficiënt verloopt.

1

Assessment

Er wordt eerst in beeld gebracht wat de behoeften van jouw organisatie zijn en welke doelstellingen van belang zijn.

2

Inventarisatie

Vervolgens draaien we mee met de processen die de meeste tijd in beslag nemen. Zo worden de meest winstgevende optimalisaties in beeld gebracht. Hiervoor gebruiken we een roadmap met mijlpalen en manieren waarop deze mijlpalen behaald worden.

3

Optimalisatie

Vervolgens wordt deze roadmap geïmplementeerd en optimaliseren we het proces waar mogelijk nog verder.

De verschillende veranderingen waarover wij jou adviseren

Enkele organisatorische veranderingen waar de experts van ons bedrijfsadvieskantoor jou over adviseren, zijn procesautomatisering en -digitalisering. Hierbij staan kostenbesparing en tijdsbesparing centraal. Uiteraard houden we ook rekening met andere aspecten die voor jou van belang zijn en voorzien we je van advies over het optimaliseren van bestaande processen. Wanneer je bedrijfsprocessen optimaal ingericht zijn, heeft jouw bedrijf de flexibiliteit die nodig is om door te blijven groeien.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je graag bedrijfsadvies voor het mkb inwinnen met betrekking tot organisatorische veranderingen of heb je vragen over onze werkwijze of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op om een gratis adviesgesprek aan te vragen. Je bereikt ons door te bellen naar +31 6 4144 6331 of door een e-mail te sturen naar info@talktech.nl.