Google Workspace

Project Description

AlsCare Zorg B.V. maakte al langere tijd gebruik van analoge administratie en mailcommunicatie via een simpele mailserver. De organisatie groeide, er kwamen afdelingen bij en goede communicaties met zorgpersoneel, zorgprofessionals en zorgverzekeraars was noodzakelijk. De vraag naar degelijke communicatie en bestandsbeheer is beantwoord met Google Workspace; een zakelijke dienst voor MKB en grote bedrijven.

google-workspace-cloud-oplossing

Klant: AlsCare Zorg B.V.

Jaar: 2020

Tijdspad: 2 maanden

Services: Cloud oplossingen

Extra Services: Video instructies

Google Workspace

Cloud oplossing voor communicatie en opslag

Google Workspace is een verzameling van de beste Google apps. Voor zowel bedrijven als particulieren levert het een meerwaarde. Dat tegen lage kosten.

Google Workspace is een alles-in-een oplossing voor jouw software toolpack. Voor veel bedrijven bevat het een groot deel van de benodigde software zonder dat enige vorm van installatie nodig is. Dit omdat de programma’s zowel draaien als bestanden opslaan op de cloud.

Onder Google Workspace vallen verschillende Google-programma’s, waaronder:

 • Gmail
 • Documenten
 • Spreadsheets
 • Drive
 • Agenda
 • Hangout

Doordat al deze programma’s met elkaar verweven zijn, is jouw data altijd up-to-date. Oftewel, je kunt vanaf Gmail afspraken in je agenda zetten. Net als dat je documenten automatisch op je Google Drive worden opgeslagen en via Gmail gedeeld kunnen worden.

Wat levert Google Workspace als voordelen voor bedrijven?

 • Samenwerking: Google Workspace is ontworpen met samenwerking in gedachten. Het stelt meerdere gebruikers in staat om in realtime samen te werken aan documenten, spreadsheets, presentaties en meer. Gebruikers kunnen tegelijkertijd aan hetzelfde document werken en wijzigingen en opmerkingen onmiddellijk zien.
 • Cloudgebaseerd: Google Workspace is volledig cloudgebaseerd, wat betekent dat het geen hardware of software-installatie vereist. Gebruikers kunnen overal toegang krijgen tot hun documenten en bestanden met behulp van elk apparaat met een internetverbinding, waaronder desktops, laptops, smartphones en tablets.
 • Efficiëntie: Google Workspace biedt een reeks productiviteitstools waarmee gebruikers efficiënter kunnen werken. Deze tools omvatten e-mail, agenda, documenten, spreadsheets, presentaties en meer. Gebruikers kunnen snel documenten maken en delen, vergaderingen plannen en e-mails beheren, wat tijd bespaart en de productiviteit verhoogt.
 • Veiligheid: Google Workspace biedt robuuste beveiligingsfuncties om bedrijfsgegevens te beschermen. Dit omvat het versleutelen van gegevens tijdens verzending en opslag, het bieden van tweefactorauthenticatie en het beheren van gebruikersrechten en -toegang. Google Workspace voldoet ook aan de meeste regelgevende normen, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende sectoren.
 • Schaalbaarheid: Google Workspace is schaalbaar en kan worden aangepast aan de behoeften van individuen en bedrijven van elke omvang. Het biedt verschillende prijspakketten voor verschillende soorten gebruikers, inclusief kleine bedrijven, grote bedrijven, scholen en non-profitorganisaties. Bovendien kunnen gebruikers de beschikbare opslagruimte aanpassen en extra functies toevoegen naarmate hun bedrijf groeit.

Testimonials

Wat vind onze klant er van?

AlsCare Zorg B.V. maakte al langere tijd gebruik van analoge administratie en mailcommunicatie via een simpele mailserver. De vraag naar degelijke communicatie en bestandsbeheer is beantwoord met Google Workspace; een zakelijke dienst voor MKB en grote bedrijven.