Over ons

Wij vinden het belangrijk dat jij en je personeel kunnen doen waar jullie goed in zijn. Je bent gaan ondernemen omdat je ergens een passie voor hebt en die passie wil je met anderen delen. Dat doen wij ook want door passie werk je met plezier en bereik je meer.

Als je over technologie praat heb je het meestal over de nieuwste telefoons of laptops. Technologie is veel breder dan dat. Technologie is alles wat computer of software gestuurd is, dus niet alleen tastbare apparaten maar ook systemen en software zoals facebook of Microsoft word. Technologie maakt alles leuker, interessanter maar voornamelijk eenvoudiger. Zonder telefoon schreef je nog brieven; berichten kwamen daardoor pas dagen later aan. Zonder facebook had een kennis van de opleiding niet meer gesproken. Zonder Microsoft word hadden we nog een paper office

Technologie verbind vraag met oplossing, zodat jij je werk eenvoudiger kunt doen.

Voor start-ups, budget friendly en snel

Voor start-ups denken wij mee in oplossingen die voor jou tijd- en kostenbesparend zijn. Hier heb je meestal helemaal niet zo veel budget voor beschikbaar, maar dat is vaak ook niet nodig. We optimaliseren een aantal processen die je op korte termijn de ruimte om groter na te denken. We gaan dit samen inventariseren zodat jij de bijdrage kan leveren die nodig is. De situatie en het werkveld waar jij je in begeeft, bepaald welke oplossingen voor jou de meeste waarde toe voegen.

Voor MKB'ers. onderbouwde beslissingen

Je organisatie is gegroeid en er is personeel aanwezig die werkzaamheden van je over hebben genomen. Oplossingen of toepassingen die in het verleden zijn geïntroduceerd leveren niet meer zoveel op als dat ze voorheen deden. Dat kan; want wat jij een jaar geleden nodig had, is nu misschien niet meer voldoende. Het moeten overstappen naar een andere oplossing of alternatief is dan ook niet zo gek. Wij helpen jou en je personeel om te bepalen wat de organisatie nodig heeft en welke oplossing daar het beste bij past. Door onder andere een analyses te maken van de financiële situatie en voorspellingen voor komend jaar inzichtelijk te hebben wordt het duidelijk welke ruimte er aanwezig is voor optimalisaties. Zodra het traject bepaald is zal je binnen enkele weken of maanden het verschil zien en kan je organisatie zich weer richten op de toekomst.

Nieuws, tips en trends

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Vrijblijvend én gratis

Ook advies over hoe jij je producten, diensten of klantreis kunt verbeteren praten we graag over.