Digitalisering, transformatie voor productiviteit


Door processen te digitaliseren met behulp van TalkTech uit Nijmegen, Gelderland, maak je ruimte voor groei en ontwikkeling. Digitalisering zorgt namelijk voor tijdbesparing en meer inzicht bij veranderingen. Ook verhoog je door bedrijfsprocessen te digitaliseren de kwaliteit en snelheid en is het gemakkelijker om aan de wet- en regelgeving te voldoen. Door processen te digitaliseren met de hulp van ons bedrijf uit Nijmegen, in Gelderland, kan jouw organisatie slimmer, efficiënter en veiliger werken.

automatisering

Automatisering

Standaardisatie voor de toekomst door processen te digitaliseren in regio Nijmegen

Processen kunnen vrijwel altijd sneller of efficiënter. Dit geldt zeker voor groeiende bedrijven. Een slimme oplossing die voorheen perfect werkte, kan zich ontwikkelen tot een inefficiënt proces vol overbodige stappen. Je wilt dit natuurlijk voorkomen. Het is dan ook verstandig om de processen zo nu en dan te herzien om tijdverspilling te voorkomen en om wendbaar te blijven. Dit bereik je onder andere door de processen van je bedrijf in Nijmegen of elders in Gelderland te digitaliseren. Dit biedt onder andere de volgende voordelen:

  • 40% verhoogde werkprestaties
  • 65% minder personeel nodig
  • 70% automatisering van administratieve taken
  • Tot 80% besparing op handwerk
  • 85% minder fouten
  • Naadloze verbinding van verschillende disciplines

Wil je de voordelen ervaren die het digitaliseren van je processen voor jouw bedrijf in regio Nijmegen (Gelderland) in petto heeft? Dan is het slim om geheel vrijblijvend en kosteloos een afspraak te maken voor een assessment.

Werkwijze

1

Assessment

Tijdens een eerste gesprek maken we een assessment van de behoeften en doelstellingen van jouw organisatie. Zo bepalen we waar we jouw bedrijf uit Nijmegen of elders in Gelderland precies kunnen helpen met optimalisaties, zoals het digitaliseren van je bedrijf of het optimaliseren van processen.

2

Inventariseren

Om een inventarisatie te maken van de huidige situatie draaien we mee met de meest tijdrovende processen. Zo kunnen we de juiste prioriteiten stellen, wat tot de meest winstgevende optimalisaties leidt.

3

Optimaliseren

Ons adviesbureau stelt een roadmap op met de mijlpalen waar we naartoe willen werken bij het digitaliseren van je bedrijfsprocessen en hoe deze behaald kunnen worden. De roadmap wordt geïmplementeerd, waarna we het proces optimaal inrichten met behulp van operationele testen.

Teamwork makes the dream work

De meeste organisaties hebben met verschillende afdelingen te maken die elk hun stukje bijdragen aan het proces. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verkoop, administratie en klantenservice. Elke afdeling heeft zo zijn eigen prioriteiten, afspraken en interpretaties. Toch wil je dat iedereen hetzelfde doel nastreeft, zodat de klant ontvangt wat hem of haar beloofd is. Om op één lijn te blijven en ervoor te zorgen dat de afdelingen goed samenwerken, is het digitaliseren van de processen binnen jouw bedrijf in Nijmegen, Gelderland, een belangrijke stap.

Natuurlijk krijg je ook te maken met risico’s. Deze zijn inherent aan een omgeving waarin processen worden uitgevoerd. Bewustwording en tijdig reageren zijn hierbij van groot belang. Het digitaliseren van je bedrijfsprocessen is een vorm van bedrijfsoptimalisatie die je helpt om risico’s regelmatig in kaart te brengen en te monitoren.

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw organisatie

Ben je benieuwd wat TalkTech uit Nijmegen (Gelderland) voor jouw organisatie kan doen wat betreft het digitaliseren van processen? Neem dan contact met ons op via +31 6 4144 6331 of info@talktech.nl om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook direct een afspraak inplannen voor een gratis adviesgesprek. We denken graag met je mee over oplossingen om je bedrijfsprocessen op zo’n manier te digitaliseren dat je de ruimte krijgt die nodig is om door te groeien.