Procesmanagement, optimalisatie door techniek

In elke organisatie zorgen goede processen voor de juiste ondersteuning in groei en ontwikkeling, dus het optimaliseren van deze processen is onmisbaar voor jouw bedrijf. Het bespaart niet alleen tijd maar zorgt ook voor inzicht bij veranderingen. Hoe beter de processen zijn opgezet, hoe meer waarde ze toevoegen aan de kwaliteit, snelheid en het voldoen aan wet- en regelgeving. Oftewel: middels procesmanagement til je jouw organisatie naar een hoger niveau en werk je slimmer, efficiënter en veiliger. TalkTech uit Nijmegen voorziet jou graag van advies over procesmanagement en helpt je jouw huidige processen te optimaliseren.


Procesmanagement

Optimalisatie met technologie

In elke organisatie kom je processen tegen die efficiënter of sneller kunnen door deze te optimaliseren. Vooral tijdens de groei van je bedrijf worden er continu stappen toegevoegd of gewijzigd waardoor een ‘slim’ proces zich op den duur ontwikkelt naar een draak van verschillende stappen. Dit heeft niet alleen invloed op de interne snelheid maar ook de externe kwaliteit, zoals voor je klanten. Door processen ééns in de zoveel tijd te herzien, voorkom je onnodige tijdverspilling en blijf je wendbaar tijdens de groei van je organisatie. Met het optimaliseren van processen en het advies van ons bedrijfsadvieskantoor maak je jouw organisatie toekomstbestendig. Je profiteert onder andere van:

  • 85% minder fouten
  • 70% automatisering van administratieve taken
  • 65% minder personeel nodig
  • Tot 80% besparing op handwerk
  • Naadloze verbinding van verschillende disciplines
  • 40% verhoogde werkprestaties

Wil jij advies over het optimaliseren van je procesmanagement ontvangen in regio Nijmegen? Maak dan snel een afspraak voor de assessment. De assessment is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Werkwijze

1

Assessment

Voordat we samen stappen gaan zetten wordt er eerst een assessment gedaan. In dit gesprek bespreken we de behoeften en doelstellingen. Hier wordt bepaald of wij je organisatie kunnen helpen met advies en het optimaliseren van je procesmanagement.

2

Inventariseren

Door mee te draaien met de meest tijdrovende processen krijgen we een duidelijk beeld van de huidige opzet. We kijken naar de meest winstgevende optimalisaties en geven deze prioriteit.

3

Optimaliseren

Aan de hand van een roadmap wordt bepaald waar we naartoe willen en hoe we die mijlpaal behalen. Na implementatie voeren we operationele testen uit om het proces optimaal in te richten.

Teamwork makes the dream work

Afhankelijk van de fases waar je met je organisatie in zit, heb je soms te maken met verschillende afdelingen. Voorbeelden zijn verkoop, administratie of klantenservice. In bedrijfsprocessen heb je regelmatig te maken met verschillende afdelingen of stromen waar het proces door gaat. Bij elke afdeling bestaat de stap uit verschillende interpretaties, afspraken en prioriteiten. Toch heeft iedereen hetzelfde doel: de klant leveren wat er wordt beloofd. Door je processen te automatiseren en te optimaliseren blijf je op één lijn en blijft de samenwerking tussen verschillende afdelingen consistent.

In een omgeving waar processen worden uitgevoerd, treden risico’s op. Om hier tijdig op in te spelen, is het belangrijk om je ook bewust te zijn van de mogelijke risico’s die kunnen optreden. Dit bewaak je door regelmatig risico-inventarisaties uit te voeren en deze te monitoren. Als je ons adviesbureau inschakelt voor bedrijfsadvies en procesoptimalisatie, komt dit dan ook uitvoerig aan bod.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Vrijblijvend én gratis

Ook advies over hoe jij je producten, diensten of klantreis kunt verbeteren praten we graag over.

Ontdek de mogelijkheden voor procesoptimalisatie

Ben je benieuwd wat TalkTech uit Nijmegen voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van procesoptimalisatie? Schakel ons dan in om je processen te optimaliseren, zodat jouw start-up de ruimte krijgt om groter te denken of zodat je nog efficiënter kunt werken binnen je groeiende mkb-bedrijf. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 6 4144 6331 of door een e-mail te sturen naar info@talktech.nl. Je kunt ook meteen een afspraak inplannen voor een gratis adviesgesprek.